Werkwijze

NOTA BENE: In verband met het Corona-virus werk ik op dit moment alleen online. Alle sessies en kennismakingsgesprekken vinden plaats via Zoom (een soort videobellen). Heb je behoefte aan hulp, maar twijfel je of online sessies wel iets voor je zijn? Probeer het uit en mocht online je toch niet bevallen, dan breng ik de sessie niet in rekening.

PRI* therapie vindt plaats door middel van gesprekken. In een PRI traject leer je aan de hand van jouw concrete hulpvraag de PRI methode aan, zodat je deze methode vervolgens de rest van je leven zelf kunt toepassen.

De sessies duren 1 uur en vinden meestal 1 x in de 2 weken plaats. Je krijgt na elk gesprek huiswerk mee, waar je in de tussenliggende periode zelf actief mee aan de slag gaat. Zo leer je meteen vanaf het begin hoe je de PRI-tools in de praktijk toepast. In de volgende sessie bespreken we hoe het is gegaan en kijken we samen naar hoe je het toepassen steeds beter onder de knie krijgt.

Het tarief is € 110 euro per gesprek.
De gesprekken worden vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekering. De verwachting is dat dit rond de zomer van 2020 wel het geval zal zijn (afhankelijk van je aanvullende verzekering).

Normaal gesproken werk ik vanuit mijn praktijk in Den Haag, maar in verband met het Corona-virus werk ik op dit moment alleen online. Alle gesprekken vinden plaats via Zoom (een soort videobellen)..

Er is ook een (Engelstalige) PRI online course (Engels ondertiteld en aan de Nederlandse ondertiteling wordt op dit moment gewerkt!). Wil je (nog) niet in therapie maar wil je wel met PRI aan de slag? Of wil je in deze tijden wat extra ondersteuning van je PRI proces of een refresh-course? Dan is deze online-training een mooie en laagdrempelige manier om kennis te maken met de methode of je kennis weer op te frissen. Het is eventueel ook te combineren met een aantal online een-op-een sessies om hetgeen in de online training wordt uitgelegd zelf in de praktijk toe te kunnen gaan passen, voor de online course klik hier. Nu tijdelijk €285,- in plaats van €385,-!

Meteen aan de slag? Neem dan nu contact met me op.


*Voor meer informatie over PRI - Past Reality Integration - check de PRI website: www.prionline.nl

Fotografie by Petra Hoogerbrug in opdracht van Libelle

  • Always believe that something wonderful is about to happen.
  • Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
  • Never let your fear decide your future.
  • You know all those things you've always wanted to do? You should go do them.
  • At this very moment, life is perfect.
  • If you're always racing to the next moment, what happens to the one you're in?
  • Kindness is for free.